Welkom op het intranet van Sint-Idesbald

 

Gelieve via onderstaande formulier in te loggen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWS

Lees al het nieuws op het intranet

Nieuwe vacatures

Geplaatst op: 23 November 2017

Beste,

er zijn 2 nieuwe vacatures:

Medewerker schoonmaak 0,75VTE, u kunt de vacature raadplegen via deze link.

Medewerker schoonmaak 0,5VTE, u kunt de vacature raadplegen via deze link.


Tejo

Geplaatst op: 22 November 2017

Elien Desmedt engageert zich vrijwillig voor Tejo (niet te verwarren met 'onze' Teejo).

Tejo biedt laagdrempelige, therapeutische hulpverlening aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, kortdurend, quasi onmiddellijk, anoniem en gratis. De dienstverlening gebeurt door professionele therapeuten op vrijwillige basis. De therapie heeft als hoofddoelstelling de jongeren te deblokkeren en hen opnieuw in hun krachten te brengen. Op die manier komt Tejo preventief tegemoet aan dringende hulpvragen zodat de probleemsituatie niet verder escaleert en de jongeren in een vroeg stadium geholpen worden. Tejo biedt jongeren een ‘pedagogische plek’ waar er naar hen geluisterd wordt en kort oplossingsgericht wordt gewerkt vanuit het gedachtegoed van de positieve psychologie. Tejo draagt hiermee bij tot het oplossen van de lange wachtlijsten die er heersen in de gezondheidszorg voor jongeren.

Een filmpje met meer uitleg vind je hier.

Momenteel zijn we nog op zoek naar vrijwillige therapeuten en onthaalmedewerkers. Vandaar ook dit bericht. Wie weet zijn er nog mensen die mee willen instappen in dit project. Het zou alvast heel fijn zijn! Reacties: elien.desmedt@fracarita.org

Lees verder »


Ratten- en muizenvallen laten staan!

Geplaatst op: 22 November 2017

De firma Anticimex kwam vandaag langs voor zijn 3 – maandelijkse ronde voor de ratten- en muizenvallen.

Hij merkte op dat heel wat bakken waren verplaatst of zelf losgerukt als deze waren bevestigd.

Deze bakken mogen zeker en vast niet verplaatst worden anders helpt ons ongediertebestrijdingsplan niet en betalen we jaarlijks veel geld voor niets.

Tevens zitten er hier rhodenticiden in verwerkt die zowel schadelijk zijn voor mens & dier.

Dus graag verwittiging naar Peter Sinnaeve of naar mij wanneer er wordt gedetecteerd dat jongeren met de vallen zijn gaan lopen.

Dan verzamelen we eventueel de vallen die zijn verplaatst op 1 plek en kunnen de jongeren worden aangesproken die kattenkwaad uithalen.

Alvast bedankt !

Iris Verhaeghe


Orbid Jobrunner

Geplaatst op: 22 November 2017

Er pronkt een nieuwe groene knop op de homepagina, met de mysterieuze naam: 'Jobrunner.'

Orbid Jobrunner is een programma dat het makkelijker moet maken om klusjes te melden aan de technische dienst. De uitrol van dit systeem start op Campus De Zilten, voor het departement Zorg.

De aanspreekpunten technische dienst binnen de minderjarigenwerking en de teamverantwoordelijke van De Drempel krijgen in de loop van de maand december persoonlijk uitleg over hoe je met Jobrunner moet werken. Medewerkers die niet specifiek aan een team verbonden zijn kunnen op 6 en 11 december, tussen 14u en 15u naar dezelfde uitleg komen luisteren in de personeelsrefter op campus De Zilten.

Naast het icoon op intranet komt er ook op elk bureaublad een snelkoppeling naar het programma.

Belangrijk! Voor campus De Zilten dienen alle aanvragen naar de technische dienst vanaf 1/1/2018 via dit kanaal te gebeuren, op gewone mailtjes wordt vanaf dan niet meer gereageerd. Voor Ten Bunderen en de andere buitenhuizen doen we de omschakeling in het voorjaar van 2018.  

Iris Verhaeghe