Welkom op het intranet van Sint-Idesbald

 

Op 30 augustus gaat de startdag door. Aansluitend organiseren we opnieuw een BOA-fest!
Inschrijven voor BOA kan hier.

 

 

Gelieve via onderstaande formulier in te loggen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWS

Lees al het nieuws op het intranet

Bestelling droge voeding - graag iets vroeger nav computerproblemen

Geplaatst op: 17 August 2018

Beste Collega’s,

 

Zoals jullie wel hebben gelezen zijn er woensdag 22/08 grote werken gepland aan het computersysteem.  

Om een goede keuken werking te garanderen zouden wij graag van jullie de aantallen krijgen in het maaltijd registratiesysteem en de bestelling droge voeding dit voor WEEK 27/08 – 2/09 uiterlijk tegen dinsdagmorgen 21 augustus om 8u!

Dit om zeker te zijn van onze bestellingen bij de leveranciers.

Tip voor de leefgroepen: Vergeet zeker jullie broodbestelling niet door te geven voor WOE & DON, dit voor dinsdag 21/08 (12u).

 

Alvast bedankt voor de goede samenwerking

Het keukenteam


Uitnodiging startdag 30 augustus

Geplaatst op: 16 August 2018

Aan alle medewerkers onderwijs en zorg (mjw/vww),

Het einde van de vakantie nadert en dit is altijd het moment waarop we het nieuwe schooljaar traditioneel aftrappen met onze startdag, deze keer op DONDERDAG 30 AUGUSTUS.

Het woord ‘traditie’ is zeker op zijn plaats, want op 1 september 1953 werd het ‘gesticht Sint-Idesbaldus’ erkend voor de opvang van 300 ‘debiele kinderen en gebrekkige jongens’. Deze 65ste verjaardag is de aanleiding om in de loop van 2018-2019 een aantal extra festiviteiten te organiseren, te beginnen met de startdag. Dan gaan we actief op zoek naar de link tussen verleden en heden. Hiertoe zijn ook alle oud-personeelsleden uitgenodigd, die ons met hun verhalen zullen meenemen naar het verleden.

Vanaf de receptie om 16.00u laten we ook de ploegen van de Highlandgames los om het beste van zichzelf te geven en start BOA onder een Schotse vlag! Voor wie nog niet ingeschreven zou zijn (zie intranet), …. doen!

Concreet:

13u30               We verwachten iédereen op campus Ten Bunderen, (parkeren kan op parking van CC De Bunder en zwembad, volg nadien de pijlen.)

14u30               Verzamelen geblazen in de kapel, waar we na een korte gezamenlijke intro, de aftrap geven van een tocht tussen verleden en heden.

16u00               start receptie én HIGHLAND-games 

17u00               start BOA #5!

 

 

In afwachting tot dit weerzien, nog een deugddoend verlof en/of aangename werkweken.

Het directieteam

 


Nieuwe vacature

Geplaatst op: 14 August 2018

Beste,

via deze link kan u een nieuwe vacature terugvinden: Begeleid(st)er Itinera voltijds - onbepaalde duur.


ICT : Werken aan het netwerk

Geplaatst op: 27 July 2018

Op woensdag 22 augustus worden op ons computernetwerk grote werken voorzien. In de voormiddag zullen af en toe onderbrekingen zijn, maar vanaf 12u zal er een aantal uur niet meer gewerkt kunnen worden. Dit is voor campus de Zilten en alle buitenhuizen. Enkel Ten Bunderen zal er minder last van hebben maar er zal geen connectie met Sint-Idesbald mogelijk zijn.

Gelieve hier rekening mee te houden.