Welkom op het intranet van Sint-Idesbald

  

Wil je de voortgang van de werken aan de nieuwbouw op de Zilten volgen, klik dan hier.

 

Gelieve via onderstaande formulier in te loggen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWS

Lees al het nieuws op het intranet

Weekmededelingen onderwijs

Geplaatst op: 24 May 2019

De weekmededelingen voor BuSO en BuBaO staan nu online.

Lees verder »


Dwars door de Zilten glanst!

Geplaatst op: 24 May 2019

Afgelopen woensdag trokken we met z’n allen terug onze loopschoenen aan.
Onder een stralende zon begaven er zich een 800-tal deelnemers op en rond campus de Zilten. Elke deelnemer kwam na een heroïsche strijd met zichzelf, de tijd en de afstand voldaan over de eindmeet.
Dikke proficiat aan allen en een ferme dankjewel aan alle medewerkers!
Omdat we het deelnemen van medewerkers en cliënten oprecht willen appreciëren en stimuleren heeft een onschuldige kinderhand 3 deelnemende medewerkers en 3 deelnemende cliënten uitgetrokken...

Lees verder »


Woordenlijst 'Frans in de Jeugdhulp'

Geplaatst op: 24 May 2019

Enkele maanden terug volgden een 16-tal mensen een korte intensieve opleiding 'Frans in de jeugdhulp'. De lesgever - toevallig ook een Frans - stelde op basis van deze lessen in Sint-Idesbald, en ook andere jeugdhulpvoorzieningen, een uitgebreide woordenlijst  (vocabulaire) samen.

Lees verder »


Uitvaart Lieven Dael

Geplaatst op: 23 May 2019

Collega's,

Eerder deze week meldden wij jullie het droevige nieuws over het overlijden van Lieven Dael. De familie van Lieven heeft ons gemeld dat de uitvaart in intieme kring zal plaats vinden. Iedereen kan nog tot en met woensdag 29 mei binnenlopen in de stille ruimte op campus de Zilten om het rouwregister in te vullen, een rouwbetuiging af te geven of gewoon om in stilte afscheid te nemen. Het rouwregister en de rouwbetuigingen zullen door de directie aan de familie van Lieven worden overgemaakt.